Potpisan ugovor o poslovnoj suradnji sa Areyouhiding Gewerbe Starnberg, Njemačka

Dana 02.06.2020. godine potpisan je Ugovor o poslovnoj saradnji između: Areyouhiding Gewerbe Starnberg, sa sjedištem u Stanberg SR / Njemačka, sa sjedištem na adresi Wladspielplatz_Deutchland, i PU Centar za obrazovanje odraslih Tuzla, sa sjedištem u Tuzli u ul. Nesiba Malkića broj 7, u Tuzli.

Areyouhiding Gewerbe Starnberg agencija je projekat koji je nastao iz sestrinske agencije za zapošljavanje Medingtech, sa sjedištem u Starnbergu, koja zapošljava medicinske i druge kadrove na području Njemačke. Cilj agencije je omogućiti kandidatima da pronađu posao bilo gdje u svijetu, na kojem će biti motivisani i uspješni, gdje će steći novo iskustvo i vještine, te razviti svoju karijeru.

PU Centar za obrazovanje odraslih Tuzla vrši namjenski upis polaznika za stručno zvanje medicinska sestra/tehničar i druge struke kroz programe prekvalifikacije i doškolovanja, a u cilju garantovanog zaposlenja polaznika posredstvom prestižne njemačke agencije Areyouhiding Gewerbe Starnberg.

PU Centar za obrazovanje odraslih Tuzla će sa partnerima iz firme Areyohiding Gewerbe Starnberg organizovati besplatnu prezentaciju ove ekskluzivne ponude za sve zainteresovane kandidate Tuzli.

Agencija će također svojim klijentima kao i drugim osobama zainteresovanim za doškolovanje i prekvalifikaciju preporučiti usluge koje nudi Centar.


Centar za obrazovanje odraslih

Promičemo savremen pristup obrazovanju odraslih, te se već stvorila tradicija institucionalnog obrazovanja u našim centrima, centrima visokokvalitetnih obrazovnih programa, u korist i zadovoljstvo naših polaznika.

PU "Centar za obrazovanje odraslih" Tuzla, programe obrazovanja odraslih ostvaruje kroz:
- programe za stjecanje srednje stručne spreme,
- programe prekvalifikacije,
- programe usavršavanja.Imate priliku da uđete u svijet znanja, uvjereni smo da ćete je iskoristiti, a mi ćemo biti tu da zajedno svjedočimo uspjehe u životu i radu.

Višegodišnjim iskustvom u radu s polaznicima obrazovanja odraslih u Grupi Centar, razvili smo specifičan pristup stjecanja znanja, vještina i navika polaznika, aktivnim metodama učenja i podučavanja. Usvojena teorijska i praktična znanja u našem centru, omogućit će Vam brzo, efikasno i sigurno uključivanje u svijet održive privrede, neprekidnih promjena, ogromne konkurencije i globalnih interesa.

Svojim savremenim i inovativnim pristupom obrazovanju osposobljavamo polaznike za praktičnu primjenu stručnih znanja, vještina i poslovnih tehnika u sferi poduzetničkih kompentencija, koje su okosnica razvoja modernog društva.

Dobrodošli i hvala na povjerenju koje traje godinama.